Wednesday, July 29, 2009

Kelahiran..
Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang..

27 Julai 2009, berlalu 2 hari lepas..Alhamdulillah, bersyukur tak terhingga, genap 23 tahun dilahirkan di dunia..dibekalkan nikmat iman dan islam yang tidak ternilai hingga kini insyaallah..

Terasa perbezaan..jika dulu, di zaman kanak2,, hati menginginkan sambutan hari kelahiran dengan kek, lilin, hadiah dan sebuah parti yang dipenuhi permainan dan suprise..namun kini menjangkau 20 an perasaan bertukar..
23 tahun sudah diberi peluang hidup didunia, kdg2 terasa sedih, bermakna, dosa sudah bertambah..perjalanan di hadapan terus memendek dan kian mencabar..insyaallah setahun lagi menjejakkan kaki ke alam pekerjaan,, semoga diri ini terus istiqamah..diiktiraf olehNya sebagai pejuang agama.. menjadi profesional muslim yang mengintima'kan diri sepenuhnya untuk kemenangan islam..
Jutaan terima kasih buat sahabat2, adik2 yang sentiasa bersama sepanjang perjalanan hidup ini..buat ibu yang melahirkan, dan mendidik hingga kini..jutaan terima kasih atas kasih sayang yang dicurahkan..buat abah yang sentiasa membimbing dan mencari nafkah buat anakmu ini, moga diri sentiasa dalam hidayahNya..adik beradik yang mewarnai diari hidup ini, mg Allah merahmati hidup kalian..di hari kelahiran ini, hanya doa dari kalian yang amat diharapkan sebagai hadiah...
29 julai 2009
Post a Comment