Tuesday, March 18, 2014

Trip to Cameron

Our 2nd trip together.. but this time with our little caliph amir hakimi..:)

Biasanya kalau dtg sini kami spend 2 days 1 night jer, sbb not much to do here, but this time we spend 3 days 2 nights, 2 hari travel day, 1 hari lagi pusing2 area cameron memandangkan dah ada baby, so jadual aktiviti pun kena flexible and  xleh rush, kesian kat baby.. :)

 Amir kat dalam kereta, dah boleh duduk atas sit.. As usual, mmg xleh duduk diam..huhu..


Kat sini kami stay di heritage hotel di tanah rata, cameron.. quiet a nice hotel, dlm tu ad bnyk kemudahan, ad playground utk kids, library, gameroom, garden, laundry sendiri pon ad.. harga pon ak rasa reasonable..makann n layanan pon bagus.. hari pertama sampi, x pergi mana2, rest jer.. mlm tu kami pekena seafood kat steamboat n snack corner kt brinchang ni..best!! banyak n harga brpatutan;)
ok.. 2nd day ialah hari pusing2 cameron!! standard la, klo kat cameron ni mana lg nk pergi kan klo bukan ladang teh, strawberry n bunga!! hihi..;)
Then hari ke 3, last place pergi adlah pasar,, borong strawberry, sayur n bunga sume, ni tmpat plg murah,, never ever shopping kat ladang sbb mahal!!! Nama jer ladang, ingtkan dpt murah tp the truth is beli kat pasar dia lg murah.. Then balik!!!;) actually klo xde baby, sehari pon dah sngt cukup dtg cameron ni.. Tapi sbb ada baby, so jadual prjalann pon kena ikut jadual dia..huhu..nyway thanx a lot hubby!! Dah lama x bercuti, skali skala bercuti n jauh dari kerja sngt menenangkan..ni pon last minute punya plan, sehari sebelum baru decide nk g cameron..huhu..
Post a Comment